Recent Posts

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار میکند :دوره آموزشی تفسیر آزمایش های شیر و فرآورده ها ( با نگاهی به کنترل کیفیت محصولات) با تدریس دکتر شهریار دبیریان

به گزارش روابط عمومی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دوره  آموزشی ۸ ساعته تفسیر آزمایش های شیر و فرآورده ها ( با نگاهی به کنترل کیفیت محصولات) با تدریس دکتر شهریار دبیریان به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به صورت آنلاین  در روزهای ۴ و ۶ و ۸ و ۱۱ مرداد ۹۹ از ساعت ۱۵ الی …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی برگزار می نماید : دوره آموزشی ” آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی “

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در نظر دارد جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی …

ادامه مطلب »

دوره آموزشی آنلاین تفسیر آزمایش های شیر و فرآورده ها ( با نگاهی به کنترل کیفیت محصولات) /مورخ ۲۱ ، ۲۳ ، ۲۵ و ۲۸ تیر ماه ۹۹

بدینوسیله به استحضار می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام …

ادامه مطلب »
Translate »