Recent Posts

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی / ۱۳ دیماه ۹۷

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دوره آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی  را در تاریخ ۱۳ دی ماه ۹۷ از ساعت ۹ صبح الی ۴ بعد از ظهر با تدریس آقای مهندس نادر کریمیان خسروشاهی دارای مدرک کارشناسی ارشد صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی …

ادامه مطلب »

سخنرانی مهندس احمد فتح الهی با عنوان ” کارآفرینی در صنعت غذا ” در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

مهندس احمد فتح الهی نایب ریس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و رئیس هیات مدیره شرکت سبزی ایران روز شنبه مورخه ٢۴ آذر ماه ٩٧ به مناسبت هفته پژوهش  در جمع اساتید و دانشجویان علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان با عنوان ” کارآفرینی در صنعت غذا ” سخنرانی  نمودند.  

ادامه مطلب »

کارگاه آموزشی عملی ارزیابی حسی پیشرفته مواد غذایی (آزمون های توصیفی ) توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با تدریس دکتر حسن کاکویی برگزار شد

کارگاه آموزشی ارزیابی حسی پیشرفته مواد غذایی (آزمون های توصیفی ) روز  پنجشنبه ( ۲۲/۰۹/۹۷ )  با تدریس دکتر حسن کاکویی در سطح عملی  برگزار گردید . این کارگاه آموزشی حضور فعال و موثر مدیران و کارشناسان تولید ، کنترل کیفی و مسئول فنی از کارخانجات ویتانا ، شکلی ، دوشه آمل ( هراز ) ، شونیز صنایع آرد ورامین …

ادامه مطلب »
Translate »