Recent Posts

جشنواره سلامت غذا با رویکرد جامعه ای سالم و پویا برگزار گردید

به گزارش ایرانفودنیوز جشنواره سلامت غذا با رویکرد جامعه ای سالم و پویا از طریق بهبود سیستم سلامت و کیفیت غذا مورخ یکشنبه بیست مردادماه سال جاری با حضور مقامات ارشد سازمان غذا و دارو ، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درمان و اموزش پزشکی ،وزارت صمت و سایر فعالان در حوزه صنعت غذایی کشور  در مرکز همایش های …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی دو روزه بسته بندی مواد غذایی / ۷ و ۸ شهریور ماه ۹۸ با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی دو روزه بسته بندی مواد غذایی را در تاریخ ۷ و ۸  شهریور ماه ۹۸ از ساعت ۸ صبح الی ۴ بعد از ظهر با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی استاد و هیئت علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس و رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  برگزار می نماید …

ادامه مطلب »

گزارش کارگاه آموزشی عملی دو روزه ارزیابی حسی – اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) برگزار شده توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با تدریس دکتر حسن کاکویی به همراه تصاویر

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی  ( مقدماتی )  را  پنجشنبه ( ۱۰/۰۵/۹۸ ) و جمعه (۱۱/۰۵/۹۸ )   با تدریس دکتر حسن کاکویی در سطح عملی  برگزار نمود . این کارگاه آموزشی حضور فعال و موثر مدیران و کارشناسان تولید ، کنترل کیفی و مسئول فنی از کارخانجات صنایع …

ادامه مطلب »
Translate »