Recent Posts

در مجمع عمومی ،انجمن علوم و صنایع غذایی ایران هیئت مدیره جدید خود را شناخت +گزارش تصویری

در مجمع عمومی انجمن علومو صنایع غذایی ایران ، پس از رای گیری صورت گرفته :، آقایان دکتر محمدحسین عزیزی ، دکتر محمد حسینی ، دککتر نوردهر رکنی ، دکتر محمد حجتی و دکتر ایرج شریفی آل آقا از دانشگاه و آقایان مهندس احمد فتح الهی ، دکتر مهدی کریمی تفرشی از صنعت و همچنین مهندس محمدرضا شافعی نیا از …

ادامه مطلب »

دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ( جایزه علمی دکتر هدایت ) و همزمان نهمین جشنواره شهاب ( R&Dهای برتر صنعت غذا ) / دریافت فرم های ارزیابی

مدیران محترم واحدهای تولیدی صنایع غذایی با سلام و احترام به استحضار می رساند ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ( جایزه علمی دکتر هدایت ) و همزمان نهمین جشنواره شهاب ( R&Dهای برتر صنعت غذا ) را در تاریخ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ با حضور مقامات ، مسئولین ، دانشگاهیان ، اصحاب رسانه …

ادامه مطلب »

گزارش کارگاه آموزشی عملی دو روزه ارزیابی حسی – اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) برگزار شده توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با تدریس مهندس حسن کاکویی به همراه تصاویر

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) را پنجشنبه ( ۰۷/۱۰/۹۶ ) و جمعه (۰۸/۱۰/۹۶ ) با تدریس مهندس حسن کاکویی دانشجوی دکتری صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس اداره کل نظارت بر مواد خوراکی ،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا …

ادامه مطلب »
Translate »