Recent Posts

کارگاه آموزشی عملی ارزیابی حسی پیشرفته مواد غذایی (آزمون های توصیفی ) توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با تدریس دکتر حسن کاکویی برگزار شد

کارگاه آموزشی ارزیابی حسی پیشرفته مواد غذایی (آزمون های توصیفی ) روز  پنجشنبه ( ۲۲/۰۹/۹۷ )  با تدریس دکتر حسن کاکویی در سطح عملی  برگزار گردید . این کارگاه آموزشی حضور فعال و موثر مدیران و کارشناسان تولید ، کنترل کیفی و مسئول فنی از کارخانجات ویتانا ، شکلی ، دوشه آمل ( هراز ) ، شونیز صنایع آرد ورامین …

ادامه مطلب »

برنامه های آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران (پاییز و زمستان ۱۳۹۷)

سایر برنامه های آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران شایان ذکر است زمان برگزاری متعاقبا اعلام خواهد شد دوره آموزشی بهبود رنگ در محصولات غذایی دوره های کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی دوره کاربردی افزودنی های غذایی آشنایی با روش های شناسایی تقلبات در مواد غذایی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی طعم دهنده های خوراکی آشنایی …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : کارگاه ارزیابی حسی پیشرفته مواد غذایی (آزمون های توصیفی )

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در نظر دارد جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی و کنترل کیفی ، تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و کلیه کارشناسان و دانشجویان صنایع غذایی ، شیمی ، تغذیه و بهداشت دوره های بازآموزی را در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی …

ادامه مطلب »
Translate »