دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری( Shelf Life) مواد غذایی به همت انجمن علوم و صنایع غذایی برگزار می شود

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم نموده است .

       براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  دوره آموزشی ” آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری (Shelf Life)  مواد غذایی ” را برگزار  می نماید.

 🔸امتیاز باز آموزی: ۵ امتیاز

🔸مدت زمان: ۸ ساعت

🔸زمان برگزاری: روزهای دوشنبه تا پنجشنبه مورخ ۱۱ لغایت ۱۴ مرداد ماه  1400  از ساعت ۱۶-۱۸ به مدت چهار روز طی ۸ ساعت و  به صورت مجازی و آنلاین از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸مهلت ثبت نام : ۲ مرداد  ماه  1400

🔸 مدرس دوره: آقای مهندس نادر کریمیان خسروشاهی ، کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

🔸هزینه دوره : سیصد و ده  هزار تومان                                                                           

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

۱- آشنایی با مفاهیم پایه ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی

۲- فرآیند ارزیابی و تعیین ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی

۳- شاخص های ارزیابی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی

۴- آشنایی با انواع مدل های کینتیک شیمیایی(Chemical Kinetics)  و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:

  • Zero-Order Reactions
  • First-Order Reactions

۵- آشنایی با انواع مدل های کینتیک آنزیمی  (Enzyme Kinetics)و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:

  • Michaelis-Menten Method
  • Lineweaver-Burk Method
  • Augustinsson Method
  • Eadie-Hofstee Method

۶- آشنایی با مدل های میکروبی و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:

  • Logistic
  • Gompertz

۷- کاربرد “مدل های تحلیل بقاء در تعیین ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی

۸- حل مثال های عملی با استفاده از نرم افزارهای Excel, SigmaPlot, Originlab (originPro), MiniTab

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

Translate »