انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آنلاین کاربردی هیدروکلوئیدها و صمغ ها در صنایع غذایی را با تدریس دکتر حسن کاکویی برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز ۱۵ تیر  میزبان برگزاری کارگاه کاربردی هیدروکلوئیدها و صمغ ها در صنایع غذایی با تدریس دکتر حسن کاکویی به صورت آنلاین در اسکای روم می باشد.

گفتنی است بیش از ۴۸ نفر از کارشناسان و متخصصان صنایع غذایی از کارخانجات صنایع غذایی قهوه ریو ، زحل شیمی ، آسیاب طلایی ( دلوسه ) ، آلفا پاک ایران ، صنایع غذایی اماج ، کاله آمل ( کارخانه انجمادی پمینا ) ، ستاره یخی آسیا ( ب.آ) ، ندا فجر ، رو‌ژین تاک ، شیزر پارسه گیتی ، آپادانا ، آرین صنعت کاوه خوراک ، فرآورده های لبنی تین ( تین دامداران ) ، اوتانا پویان شیمی ، فیدار فلات ایرانیان ، نان دوران سبوس ، آماده لذیذ – دلپذیر ، دومینو ، کشت و صنعت زرند ،  اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در این کارگاه آموزشی حضور فعال داشته اند.

لازم به توضیح است این کارگاه آموزشی کاربردی تا روز پنجشنبه ۱۷ تیر ماه  نیز ادامه خواهد داشت .

گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

  • مقدمه
  • کلیات
  • آشنایی با انواع هیدروکلوئیدها و صمغ ها ( آلژینات ،آگار ، کاراگینان ،گزانتان گام ، گلان، پکتین ، مشتقات سلولز ، صمغ عربی، صمغ دانه لوکاست ، گوار و….)
  • ساختار هیدروکلوئیدها و صمغ ها
  • خصوصیات عملکردی هیدروکلوئیدها و صمغ ها
  • مکانیسم ژل بندی هیدروکلوئیدها و صمغ ها
  • تکنیک های کاربردی انتخاب ، آماده سازی و استفاده هیدروکلوئیدها و صمغ ها
  • خواص رئولوژیک هیدروکلوئیدها و صمغ ها
  • اثر افزودن مواد بر خصوصیات عملکردی هیدروکلوئیدها و صمغ ها
  • کاربرد هیدروکلوئیدها وصمغ ها در صنایع بیکری، قنادی ، لبنی ، گوشتی ، سس ها ، آب میوه ها ونوشیدنی ها، دسر ها
  • کاربرد صمغ ها و هیدروکلوئیدی در کوتینگ فلورها …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »