انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون …
ادامه مطلب »به همت انجمن علوم و صنایع غذایی کارگاه آموزشی کاربردی “ ارزیابی حسی – اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی “ برخط برگزار شد.
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، ۷ و ۸ بهمن ماه ۱۴۰۰ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربردی ارزیابی حسی – اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی با تدریس دکتر حسن کاکویی به صورت برخط و مجازی در اسکای روم با حضور ۲۰ تن از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی فرآورده های گوشتی کاله آمل ، پسته شو ، …
ادامه مطلب »
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

