Recent Posts

انجمن علوم و صنایع غذایی برگزار می نماید : دوره آموزشی ” آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی “

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در نظر دارد جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی …

ادامه مطلب »

دوره آموزشی آنلاین تفسیر آزمایش های شیر و فرآورده ها ( با نگاهی به کنترل کیفیت محصولات) /مورخ ۲۱ ، ۲۳ ، ۲۵ و ۲۸ تیر ماه ۹۹

بدینوسیله به استحضار می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام …

ادامه مطلب »

برگزاری بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی ” بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ” توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران / ۱۴ و ۱۵ بهمن ۹۹

بدینوسیله به اطلاع می رساند که با استعانت از خداوند متعال بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ۱۴ و ۱۵ بهمن سال ۱۳۹۹ توسط انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران و با همت دانشگاهها، شرکت ها، موسسات و مراکز علمی و تحقیقاتی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، برگزار خواهد شد . …

ادامه مطلب »
Translate »