Recent Posts

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی تحلیلی بر استقرار سیستم ایزو۲۲۰۰۰ با هدف تولید غذای ایمن برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، میزبان برگزاری کارگاه آموزشی تحلیلی بر استقرار سیستم ایزو۲۲۰۰۰ با هدف تولید غذای ایمن   با تدریس آقای دکتر شهریار دبیریان  به صورت آنلاین و مجازی مورخ ۳۰ و ۳۱  تیر  ۱۴۰۱ “ در اسکای روم با حضور بیش از ۲۰ تن از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات فرآورده های گوشتی کاله آمل ، …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می کند : کارگاه آموزشی تحلیلی بر استقرار سیستم ایزو۲۲۰۰۰ با هدف تولید غذای ایمن/ ۳۰ و  ۳۱ تیر ماه با تدریس دکتر شهریار دبیریان

به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی کارگاه آموزشی تخصصی آشنایی با آلاینده های ناشی از فرایند در مواد غذایی از جنبه های شیمیایی و ایمنی با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی برخط برگزار گردید

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، ۲ و ۳ تیر ماه  ۱۴۰۱ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با آلاینده های ناشی از فرایند در مواد غذایی از جنبه های شیمیایی و ایمنی با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی ابیض شیمی ، پارس مینو …

ادامه مطلب »
Translate »