انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون …
ادامه مطلب »به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی تحلیلی بر استقرار سیستم ایزو۲۲۰۰۰ با هدف تولید غذای ایمن برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، میزبان برگزاری کارگاه آموزشی تحلیلی بر استقرار سیستم ایزو۲۲۰۰۰ با هدف تولید غذای ایمن با تدریس آقای دکتر شهریار دبیریان به صورت آنلاین و مجازی مورخ ۳۰ و ۳۱ تیر ۱۴۰۱ “ در اسکای روم با حضور بیش از ۲۰ تن از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات فرآورده های گوشتی کاله آمل ، …
ادامه مطلب »