Recent Posts

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه کاربردی هیدرو کلوئیدها و صمغ ها در صنایع غذایی با تدریس دکتر حسن کاکویی برگزار می کند

اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و …

ادامه مطلب »

همزمان با نمایشگاه اگروفود ؛ شانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می گردد

شانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  و با همکاری سازمان توسعه تجارت ایران  و شرکت پالار سامانه  همزمان با نمایشگاه ایران اگروفود دوشنبه مورخ ۲۱ خردادماه ۱۴۰۳ با هدف بحث و بررسی پیرامون چالش های حوزه صادرات و بهره گیری از تجارب پیشگامان و صنعتگران حوزه صنعت غذا …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی بسته بندی های نوین و جنبه های بازاریابی بسته بندی با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۰ اردیبهشت  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی بسته بندی های نوین و جنبه های بازاریابی بسته بندی  با تدریس  آقای دکتر محمد حسین عزیزی  (استاد تمام و هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس  و همچنین رییس هیئت مدیره انجمن علوم وصنایع غذایی ایران) به صورت آنلاین و مجازی در …

ادامه مطلب »
Translate »