Recent Posts

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی کارگاه آموزشی کاربرد نانوتکنولوژی در فرمولاسیون محصولات غذایی با تدریس دکتر مجید عرب عامری به صورت برخط در اسکای روم برگزار گردید

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز ۲۱ مهر ماه  ۱۴۰۱ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد نانوتکنولوژی در فرمولاسیون محصولات غذایی با تدریس دکتر عرب عامری به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور ۴۰ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی فرآورده های گوشتی کاله آمل ، هلدینگ اتکا ، کشت و صنعت زرند …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربرد نانوتکنولوژی در فرمولاسیون محصولات غذایی با تدریس دکتر عرب عامری را برگزار می کند

🔴🔴 اطلاعیه کارگاه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی  ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی کارگاه آموزشی و کاربردی راه های شناسایی ، کنترل و حذف عوامل فساد میکروبی مواد غذایی با تدریس دکتر حسن کاکویی برخط برگزار گردید

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز ۱۷ شهریور ماه  ۱۴۰۱ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی و کاربردی راه های شناسایی ، کنترل وحذف عوامل فساد میکروبی مواد غذایی با تدریس دکتر کاکویی به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور بیش از ۴۰ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی فرآورده های گوشتی کاله آمل …

ادامه مطلب »
Translate »