Recent Posts

دوره mba گردشگری گاسترونومی برای اولین بار در تاریخ کشور و بر اساس نیاز امروز صنعت گردشگری و رستوران تهیه گردید.

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با همکاری دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران در راستای برگزاری دوره ام بی ای گردشگری گاسترونومی ، جهت ارتقاء سطح دانش علمی و تجربی اعضای انجمن  برنامه ریزی نموده است. اهداف دوره ام بی ای گردشگری گاسترونومی : آخرین دستاوردها و دانش تخصصی در صنعت گردشگری و رستوران آخرین سبک های رستوران، آشپزی غذاها در …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران میزبان برگزاری دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری   (Shelf Life) مواد غذایی را    پنجشنبه و جمعه   ۲۱ و۲۲  آذر ماه ۹۸ از ساعت ۹ صبح الی ۴ بعد از ظهر با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با …

ادامه مطلب »

سومین رویداد ملی ( ایده بازار خوراک و نوشیدنی) برگزار می‌شود/ آخرین مهلت ارسال طرح‌ها و ایده‌ها پایان آذرماه ۱۳۹۸

معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای اجرایی سازی اولویت‌های حوزه سلامت در حوزه خوراک و نوشیدنی؛ اقدام به برگزاری “سومین رویداد ملی ایده‌بازار خوراک و نوشیدنی“ با شعار “فناوری سلامت، اقتصاد دانش‌بیان و توسعه سلامت ملی” در بهمن ماه سال جارینموده است. این رویداد با سازمان غذا و دارو، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه علوم …

ادامه مطلب »
Translate »