Masonry Layout

کارگاه آموزشی برخط و مجازی “ کاربرد نرم افزار Minitab در صنایع غذایی “ به همت انجمن علوم و صنایع غذایی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز  8 شهریور ۱۴۰۰ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی …

ادامه مطلب »

دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری( Shelf Life) مواد غذایی به همت انجمن علوم و صنایع غذایی برگزار می شود

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی برگزار می شود : کارگاه کاربردی هیدروکلوئیدها و صمغ ها در صنایع غذایی / آنلاین

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی ” کارگاه کاربردی هیدروکلوئیدها و صمغ ها …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی آنلاین آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی را با تدریس مهندس کریمیان خسروشاهی برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز ۶ خرداد میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی برگزار می نماید : دوره آموزشی برخط و مجازی ” آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی “

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دوره آموزشی ” آشنایی با شیمی و قوانین …

ادامه مطلب »

برگزاری کلاس آموزشی آنلاین بسته بندی مواد غذایی با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

اولین کلاس آموزشی آنلاین انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در سال ۱۴۰۰ با عنوان …

ادامه مطلب »
Translate »