بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت …
ادامه مطلب »Masonry Layout
بطری و بستهبندی پت چیست؟
بستهبندی نقش بسیار مهمی در صنعت تولید و عرضه کالا دارد. یکی از رایجترین مواد …
ادامه مطلب »استفاده از سیروپ در تهیه انواع نوشیدنی
سیروپ، نوعی شربت غلیظ است که معمولاً از ترکیب آب و شکر به همراه طعمدهندههای …
ادامه مطلب »انتشار کتابی نوآورانه در صنایع غذایی: ترکیبات فنولی و کاربردهای آن
کتاب “ترکیبات فنولی: طبقهبندی، استخراج، درونپوشانی و کاربرد در صنایع پاستا، نانوایی و قنادی” توسط …
ادامه مطلب »برگزاری جشنواره گُردآفرید توسط دانشگاه علمیکاربردی عالیفرد (سن ایچ)
جشنواره گُردآفرید، در تاریخ ۵ اسفندماه ۱۴۰۳ توسط دانشگاه علمیکاربردی عالیفرد (سن ایچ) در دانشکده …
ادامه مطلب »به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز کارگاه آموزشی جامع فرمولاسیون مواد غذایی – بهبود بافت مواد غذایی با تدریس دکتر کاکویی برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۹ اسفند ماه ۴۰۳ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز کارگاه آموزشی روشهای روتین و نوین تثبیت و آزاد سازی عطر و طعم محصولات غذایی با تدریس دکتر کاکویی برگزار کرد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۴ بهمن ماه ۴۰۳ کارگاه آموزشی روشهای روتین …
ادامه مطلب »اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه جامع فرمولاسیون مواد غذایی- بهبود بافت مواد غذایی با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۹ اسفند ماه ۱۴۰۳ برگزار میکند
بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز میزبان برگزاری کارگاه آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی است
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۴ بهمن ماه ۴۰۳ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی …
ادامه مطلب »اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی با تدریس دکتر نادر کریمیان خسروشاهی مورخ ۴ و ۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ برگزار میکند
بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت …
ادامه مطلب »