Masonry Layout

اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آشنایی با مبانی ، چالش ها و تکنیک های کاربردی فرمولاسیون محصولات غذایی با رویکرد کاهش قند و نمک و چربی با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت …

ادامه مطلب »

انتشار کتابی نوآورانه در صنایع غذایی: ترکیبات فنولی و کاربردهای آن

کتاب “ترکیبات فنولی: طبقه‌بندی، استخراج، درون‌پوشانی و کاربرد در صنایع پاستا، نانوایی و قنادی” توسط …

ادامه مطلب »

برگزاری جشنواره گُردآفرید توسط دانشگاه علمی‌کاربردی عالیفرد (سن ایچ)

جشنواره گُردآفرید، در تاریخ ۵ اسفند‌ماه ۱۴۰۳ توسط دانشگاه علمی‌کاربردی عالیفرد (سن ایچ) در دانشکده …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز کارگاه آموزشی جامع فرمولاسیون مواد غذایی – بهبود بافت مواد غذایی با تدریس دکتر کاکویی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۹  اسفند  ماه ۴۰۳ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز کارگاه آموزشی روشهای روتین و نوین تثبیت و آزاد سازی عطر و طعم محصولات غذایی با تدریس دکتر کاکویی برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۴  بهمن  ماه ۴۰۳ کارگاه آموزشی روشهای روتین …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه جامع فرمولاسیون مواد غذایی- بهبود بافت مواد غذایی با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۹ اسفند ماه ۱۴۰۳ برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز میزبان برگزاری کارگاه آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی است

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۴  بهمن  ماه ۴۰۳ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی با تدریس دکتر نادر کریمیان خسروشاهی مورخ ۴ و ۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت …

ادامه مطلب »
Translate »