انجمن علوم و صنایع غذایی ایران پنجشنبه ۱۵ آبان ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه آشنایی با …
ادامه مطلب »Masonry Layout
کارگاه کاربرد تحلیل SWOT در صنعت غذاهای دریایی
کارگاه کاربرد تحلیل SWOT در صنعت غذاهای دریایی، توسط انجمن شیلات دانشگاه تهران و با …
ادامه مطلب »اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ” کارگاه کاربردی مبانی فرمولاسیون محصولات غذایی ” با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند
بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت …
ادامه مطلب »به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز کارگاه کاربردی روشهای تکمیل چک لیست PRPS سازمان غذا و دارو در واحدهای تولیدی کارخانه های غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس ارزیابی ریسک ، تصدیق اثر بخشی و مستند سازی با تدریس آقای دکتر کاکویی برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۴ مهر ماه ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه کاربردی …
ادامه مطلب »اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران “کارگاه کاربردی روشهای تکمیل چک لیست PRPS سازمان غذا ودارودر واحدهای تولیدی کارخانه های غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس ارزیابی ریسک ، تصدیق اثر بخشی و مستند سازی” با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۲۴ مهر ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند
بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت …
ادامه مطلب »به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی آشنایی با معتبر سازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیز های شیمیایی و میکروبی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی با تدریس آقای دکتر کریمیان خسروشاهی برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ۲۷ و ۲۸ شهریور ماه ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه …
ادامه مطلب »شرکت عالیفرد (سن ایچ)، برای پنجمین سال متوالی برگزیده جشنواره ملی سلامت غذا شد
پنجمین جشنواره ملی سلامت غذا؛ سوم شهریورماه ۱۴۰۴ با حضور مسئولان، تولیدکنندگان، کارآفرینان، صاحبان برندهای …
ادامه مطلب »پنجمین جشنواره سلامت غذا؛ همصدایی برای تولید غذای سالم
پنجمین جشنواره ملی سلامت غذا با هدف به روز رسانی و ارتقای دانش تولید محصولات …
ادامه مطلب »مهدی امینی، چهره نامی صنعت و اقتصاد کشور در سال ۱۴۰۴شد
در هشتمین اجلاس سراسری تکریم از چهره های نامی صنعت و اقتصاد کشور، مهدی امینی، …
ادامه مطلب »اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی آشنایی با معتبر سازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیز های شیمیایی و میکروبی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی با تدریس دکتر نادر کریمیان خسروشاهی مورخ ۲۷ و ۲۸ شهریور ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند
بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت …
ادامه مطلب »
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران