انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی آنلاین آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی را با تدریس مهندس کریمیان خسروشاهی برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز ۶ خرداد میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی با تدریس مهندس کریمیان خسروشاهی به صورت آنلاین در اسکای روم با حضور بیش از ۳۵ نفر از کارشناسان و متخصصان صنایع غذایی از کارخانجات صنایع غذایی پگاه تهران ، پگاه آذربایجان شرقی ، فلیکس شرق ( زمزم ) ، گوشتیران ، فرآوره های روغنی ایران ( فریکو ) ، فرآورده های لبنی تین (دامداران ) ، ستاره یخی آسیا ( ب.آ ) ، بازرگانی مواد غذایی شکلی ، نستله ایران ، تن ماهی ساحل ، بازرگانی مریان شیمی ، فیدار آرمان سلامت توسعه و آلارام چاشنی  طارم ، مهندسین مشاور فرزان راد ، ندا فجر ورامین ، بسته بندی قند و شکر ،  شکوه میهن ( سمنان ) ، بابل آب ،قهوه ریو اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار کرد.

لازم به توضیح است این کارگاه آموزشی فردا نیز ادامه خواهد داشت .

لازم بذکر است اهداف وسرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

  • آشنایی با طعم دهنده های مواد غذایی و بررسی آنها از جنبه های شیمیایی، قوانین ملی و بین المللی
  • آشنایی با “ضوابط طعم دهنده های مواد غذایی ” در سازمان غذا و دارو و نحوه بررسی آنالیز انواع طعم دهنده ها
  • بررسی حدود مجاز افزودنی های ثانویه در فرمولاسیون طعم دهنده ها
  • ویژگی ها و اشکال مختلف طعم دهنده های غذایی
  • تشدید کننده ها و اصلاح کننده های طعم در مواد غذایی
  • نقش تثیت کننده ها در پایداری طعم
  • فرمولاسیون ادویه جات بعنوان طعم دهنده
  • آنالیز و کنترل کیفی طعم دهنده ها
Translate »