به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربردی تولید غذای ارگانیک برگزار می شود

🔵🔴 اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
ضمن آرزوی سلامتی  ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و اکتساب امتیاز از سوی آن معاونت به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  ( کارگاه آموزشی کاربردی تولید غذای ارگانیک ) را برگزار  می نماید.
🔸 امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸 مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری:  پنجشنبه و جمعه مورخ ۱۰ و ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام: ۸ اسفند ۱۴۰۲
🔸 مدرس دوره:  آقای دکتر شهریار دبیریان استاد دانشگاه ، کارشناس استاندارد ، عضوهیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران و دبیر کمیته های علمی و فنی انجمن صنایع فراورده های لبنی ایران
🔸هزینه دوره: سیصد و هفتاد هزار تومان
🔵🔴 اهداف و سرفصل دوره شامل:
✓ تعریف غذای ارگانیک
✓ تولید محصولات ارگانیک در جهان
✓ محصولات ارگانیک و سلامتی انسان
✓ تفاوت غذای ارگانیک و فراسودمند
✓ چک لیست ارزیابی غذاهای ارگانیک
✓ بررسی فاکتورهای تعیین کننده (آنتی بیوتیک ، هورمون ، آفت کش ها و فلزات سنگین )
✓ استانداردها و گواهینامه های غذای ارگانیک
✓ مزارع ارگانیک
🔴 جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.
Translate »