اطلاعیه کارگاه آموزشی برخط و مجازی انجمن علوم و صنایع غذایی ایرانبه اطلاع می رساند …
ادامه مطلب »Masonry Layout
معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار می کند : شبکه آزمایشگاهی و تحقیق و توسعه در صنایع غذایی
معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان سخنرانی دکتر یحیی مقصودلو …
ادامه مطلب »به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی و کاربردی ( روش های روتین و نوین تثبیت و آزادسازی عطر و طعم محصولات غذایی ) برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز 8 آذر ماه ۱۴۰۰ میزبان برگزاری کارگاه …
ادامه مطلب »دومین جشنواره ملی سلامت غذا، با هدف شناسایی برندهای پیشرو در تحقیق، توسعه و تولید برگزار شد
دومین جشنواره ملی سلامت غذا، با رویکرد ارتقای سطح سلامت غذا و با هدف شناسایی …
ادامه مطلب »دعوت سازمان پژوهش های عمی و صنعتی ایران از علاقه مندان به همکاری در امر داوری و ارزیابی اختراعات
به استحضار می رساند سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران اقدام به ارزیابی و …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی کارگاه آموزشی برخط و مجازی ( کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی ) را برگزار کرد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز 17 آبان ماه ۱۴۰۰ میزبان برگزاری کارگاه …
ادامه مطلب »اطلاعیه برگزاری بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بدینوسیله به اطلاع میرساند که با استعانت از خداوند متعال بیست و هشتمین کنگره ملی …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می کند : دوره آموزشی کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی
به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران شما را به بازدید از نمایشگاه ایران اگروفود دعوت می کند
از متخصصین محترم صنایع غذایی دعوت می کند از غرفه انجمن در بیست و هشتمین …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی” نمونه برداری مواد غذایی با رویکرد کاربردی ” را برگزار می کند
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز …
ادامه مطلب »