Masonry Layout

کارگاه آموزشی” آشنایی با مبانی علمی و اجرائی غذاهای عملگرا و غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی ” توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران آنلاین برگزار می شود

اطلاعیه کارگاه آموزشی برخط و مجازی انجمن علوم و صنایع غذایی ایرانبه اطلاع می رساند …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی و کاربردی ( روش های روتین و نوین تثبیت و آزادسازی عطر و طعم محصولات غذایی ) برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز  8  آذر ماه  ۱۴۰۰ میزبان برگزاری کارگاه …

ادامه مطلب »

دعوت سازمان پژوهش های عمی و صنعتی ایران از علاقه مندان به همکاری در امر داوری و ارزیابی اختراعات

به استحضار می رساند سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران اقدام به ارزیابی و …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی کارگاه آموزشی برخط و مجازی ( کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی ) را برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز  17  آبان ماه  ۱۴۰۰ میزبان برگزاری کارگاه …

ادامه مطلب »

اطلاعیه برگزاری بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بدینوسیله به اطلاع میرساند که با استعانت از خداوند متعال بیست و هشتمین کنگره ملی …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می کند : دوره آموزشی کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی

به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران شما را به بازدید از نمایشگاه ایران اگروفود دعوت می کند

از متخصصین محترم صنایع غذایی دعوت می کند از غرفه انجمن در بیست و هشتمین …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی” نمونه برداری مواد غذایی با رویکرد کاربردی ” را برگزار می کند

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز …

ادامه مطلب »
Translate »