برگزاری کلاس آموزشی آنلاین بسته بندی مواد غذایی با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

اولین کلاس آموزشی آنلاین انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در سال ۱۴۰۰ با عنوان بسته بندی مواد غذایی با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ، استاد و هیئت علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس و همچنین رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار گردید .

گفتنی است این کلاس آموزشی همچنین در روزهای سه شنبه ، چهارشنبه و پنجشنبه مورخ ۷ تا ۹  اردیبهشت  به صورت آنلاین از طریق اسکای روم ادامه خواهد داشت .

شایان ذکر است در  این دوره آموزشی ۵۵ تن از کارشناسان و مسئولین فنی و مدیران تولید  از کارخانجات فرآورده های گوشتی کاله آمل ، شرکت انجمادی پمینا کاله آمل ، ستاره یخی ( ب.آ ) ، دریان دشت ، پاکدیس ( ساندیس ) ، شرکت بسته بندی قند و شکر ، آرد ایران ، سولیکو – کاله ، شرکت زاینده رود ، فیدار آرمان سلامت توسعه و آلارام چاشنی طارم ، پانیذ بینالود پارسیان (سحرخیز) ، مهیار پروتئین آریا ، درنیکا سرو اکسین ، نستله ایران ، نگین زمرد نوشین شهد ، روژین تاک ، فلیکس شرق (زمزم) ، صدف طلایی ایرانیان ، آماده لذیذ ، مانی ، پگاه تهران ، ندا فجر ورامین ،سقزسازی کردستان ( ون ) و دانشجویان تحصیلات تکمیلی حضور داشته اند  .

سرفصل های این دوره آموزشی ۸ ساعته به شرح ذیل می باشد.

  1. تاریخچه صنعت بسته‌بندی، و اهمیت آن در بازاریابی و فروش
  2. اصول بسته‌بندی و ویژگی‌های کلی مواد مورداستفاده در بسته‌بندی مواد غذایی
  3. مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (ظروف شیشه‌ای)
  4. مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (ظروف فلزی)
  5. مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (کاغذ و مقوا)
  6. مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (ظروف پلاستیکی)
  7. ویژگی‌های انواع پلیمرهای مورداستفاده در بسته‌بندی مواد غذایی
  8. بسته‌بندی محصولات غذایی مختلف
  9. ایمنی کاربرد مواد بسته‌بندی (مشکلات ناشی از مهاجرت مواد شیمیایی از بسته‌بندی)
  10. بررسی عوامل مؤثر در برهم‌کنش بین مواد غذایی و بسته‌بندی
  11. آزمون‌های مکانیکی بر روی بسته‌بندی مواد غذایی
  12. کاربرد فیلم‌های خوراکی و زیست‌تخریب‌پذیر در بسته‌بندی مواد غذایی
  13. بسته‌بندی مواد غذایی به روش اصلاح‌شده (MAP)
  14. بسته‌بندی‌های فعال و هوشمند
  15. روش‌های چاپ مواد بسته‌بندی
Translate »