📣🔴اطلاعیه دوره آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات …
ادامه مطلب »Masonry Layout
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی کارگاه آموزشی تخصصی “ارزیابی حسی پیشرفته مواد غذایی ( آزمون های توصیفی ) “ برخط برگزار گردید
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، ۵ و ۶ اسفند ماه ۱۴۰۰ میزبان برگزاری …
ادامه مطلب »بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران برای اولین بار در یک شرکت صنعتی برگزار شد
بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران با حضور دانشگاهیان، صنعتگران و متخصصین …
ادامه مطلب »بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران روزهای ۴ و ۵ اسفند برگزار می شود
بدینوسیله به اطلاع میرساند بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی ارزیابی حسی پیشرفته مواد غذایی ( آزمون های توصیفی ) را برگزار می کند
📣🔴اطلاعیه دوره آموزشی آنلاین و مجازی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی …
ادامه مطلب »به همت انجمن علوم و صنایع غذایی کارگاه آموزشی کاربردی “ ارزیابی حسی – اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی “ برخط برگزار شد.
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، ۷ و ۸ بهمن ماه ۱۴۰۰ میزبان برگزاری …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی برگزار کرد : کارگاه آموزشی برخط و مجازی “ آشنایی با مبانی علمی و اجرائی غذاهای عملگرا و غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی “
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز 9 دی ماه ۱۴۰۰ میزبان برگزاری کارگاه …
ادامه مطلب »کارگاه آموزشی” آشنایی با مبانی علمی و اجرائی غذاهای عملگرا و غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی ” توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران آنلاین برگزار می شود
اطلاعیه کارگاه آموزشی برخط و مجازی انجمن علوم و صنایع غذایی ایرانبه اطلاع می رساند …
ادامه مطلب »معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار می کند : شبکه آزمایشگاهی و تحقیق و توسعه در صنایع غذایی
معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان سخنرانی دکتر یحیی مقصودلو …
ادامه مطلب »به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی و کاربردی ( روش های روتین و نوین تثبیت و آزادسازی عطر و طعم محصولات غذایی ) برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز 8 آذر ماه ۱۴۰۰ میزبان برگزاری کارگاه …
ادامه مطلب »