انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می کند : دوره آموزشی کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی

به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه R&D)) کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم نموده است .

       براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو جهت اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  کارگاه آموزشی” دورهآموزشی کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی ” را برگزار  می نماید.

 🔸امتیاز باز آموزی: ۵ امتیاز

🔸مدت زمان: ۸ ساعت

🔸مهلت ثبت نام : ۸ آبان ۱۴۰۰

🔸تاریخ برگزاری:  روزهای دوشنبه تا پنجشنبه مورخ ۱۷ تا ۲۰ آبانماه ماه ۱۴۰۰  از ساعت ۱۵ الی ۱۷ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود.

🔸 مدرس دوره: آقای دکتر مجید عرب عامریکارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی 🔸هزینه دوره : دویست و نود هزار تومان                                                                           

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

🔸مفاهیم و اصطلاحات مدلسازی و شبکه عصبی

🔸کاربرد مدلسازی و هوش مصنوعی در کنترل کیفیت صنایع غذایی

🔸اصول و مبانی ساختار شبکه های عصبی

🔸آموزش ToolBox نرم افزار متلب تئوری و عملی مربوط طراحی شبکه عصبی مصنوعی به زبان ساده

🔸انجام تمرینهای گوناگون جهت آشنایی با کاربردهای این ابزار

🔸کار با شبکه های پرسپترون و انجام مثال های کاربردی

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  44293459 تماس حاصل نمایید.

Translate »