Recent Posts

معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان ( سمینار مجازی ایمنی مواد غذایی ) را برگزار می کند

معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار می کند موضوع :سمینار مجازی ایمنی مواد غذایی استاد فرهیخته :دکتر محمد حسین عزیزیعضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرسو مدیرکل فرآورده های موادغذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو زمان :سه شنبه ۲۵ آذر ماه ۱۳۹۹ ساعت برگزاری:۱۱ الی ۱۲ لینک ورود :Lms.asnrukh.ac.ir/rw1 گفتنی است این سمینار مجازی …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران اولین دوره آموزشی” کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی ” را برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دورهآموزشی”  کاربرد شبکه …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی” کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی “را برگزار می کند

به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به …

ادامه مطلب »
Translate »