Recent Posts

اطلاعیه آموزشی آشنایی با ” کاربرد انواع روش هایDOE(Design of Experiments) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert ” انجمن علوم و صنایع غذایی ایران / برخط و مجازی

به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و ….  اقدام به برگزاری دوره های …

ادامه مطلب »

برگزاری بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی به صورت برخط

بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران به همت انجمن علوم صنایع غذایی ایران و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و حمایت دانشگاه ها و سایر مراکز تحقیقاتی و حامیان صنعتی به صورت آنلاین در تاریخ ۱۴ و ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۹ برگزار می شود. گفتنی است این کنگره امروز ساعت ۸/۳۰ با برگزاری مراسم …

ادامه مطلب »

برنامه نهایی بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

-راهنمای ورود به سالن مجازی ” بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ” از طریق ادوب کانکت– زمان برگزاری: ۱۴- ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۹⏰ ساعت شروع: ۸:۳۰ صبح – لینک شرکت در سالن مجازی سخنرانی همایشhttp://lms.asnrukh.ac.ir/food1– لینک شرکت در سالن مجازی پوستر همایشhttp://lms.asnrukh.ac.ir/food2– پس از وارد شدن به آدرس فوق، نام و نام خانوادگی خود را وارد …

ادامه مطلب »
Translate »