انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون …
ادامه مطلب »برنامه های آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران (پاییز ۱۳۹۷)
سایر برنامه های آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران شایان ذکر است زمان برگزاری متعاقبا اعلام خواهد شد دوره آموزشی بهبود رنگ در محصولات غذایی دوره های کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی دوره کاربردی افزودنی های غذایی آشنایی با روش های شناسایی تقلبات در مواد غذایی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی طعم دهنده های خوراکی آشنایی …
ادامه مطلب »