انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون …
ادامه مطلب »به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه کاربردی آشنایی با انواع عوامل ناپایداری و تکنیکهای پایداری ویژگیهای کیفی محصولات غذایی در طول دوره نگهداری با تدریس دکتر کاکویی برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۶ تیر ماه ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه تخصصی کاربردی آشنایی با انواع عوامل ناپایداری و تکنیکهای پایداری ویژگیهای کیفی محصولات غذایی در طول دوره نگهداری با تدریس آقای دکتر حسن کاکویی( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، …
ادامه مطلب »