گزارش کارگاه آموزشی عملی دو روزه ارزیابی حسی – اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) برگزار شده توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با تدریس مهندس حسن کاکویی به همراه تصاویر

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) را پنجشنبه ( ۰۷/۱۰/۹۶ ) و جمعه (۰۸/۱۰/۹۶ ) با تدریس مهندس حسن کاکویی دانشجوی دکتری صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس اداره کل نظارت بر مواد خوراکی ،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو برگزار نمود. گفتنی است از اهداف این کارگاه انجام پروژه های ارزیابی حسی بر روی محصولات جهت تعیین تفاوت ویژگی های حسی در محصولات مشابه شرکت های مختلف ، انتخاب نوع مواد اولیه ، اصلاح ، شبیه سازی ، اپتیموم سازی فرمولاسیون و فرآیندها بوده است. همچنین این کارگاه آموزشی حضور فعال و موثر مدیران و کارشناسان تولید و مسئول فنی از کارخانجات فرآورده های گوشتی کاله آمل ، گوشتیران ، ب.آ ، پگاه فارس ، شکلی ، تهران گوار ، بازرگانی ایران فرید ، بازرگانی مریان شیمی و امید آینده پویا فارس را به همراه داشت . از اهم فعالیت هایی که در این کارگاه آموزشی به صورت عملی و انجام پروژه صورت گرفت ، ارزیابی حسی دو نوع کره، سه نوع کالباس ، ناگت ، شنیسل مرغ ، سه نوع دوغ صنعتی و سنتی ، دو نوع آبجو ، سبزیجات سرخ شده صنعتی ، فلور های شرکت وارد کننده همچنین تشخیص پروفایل های عطر ، طعم ، بافت ، رنگ و بیان مشکلات حسی ، پیشنهاد راه حل های کاربردی و در نهایت اپتیم سازی فرمولاسیون بوده است .

961009-1961009-2961009-3

Translate »