انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون …
ادامه مطلب »چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت برگزار شد
سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۱۲ و۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ میزبان برگزاری چهارمین کنگره بین المللی و بیست نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران با حضور پژوهشگران ، دانشگاهیان ، صاحب نظران ، صنعتگران ، تولیدکنندگان و اصحاب رسانه بود گفتنی است بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی که هر ساله به همت انجمن …
ادامه مطلب »