Masonry Layout

آخرین مهلت ارسال مقالات علمی دومین همایش علمی پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی

  محقق و پژوهشگر گرامی با سلام ؛پیرو اطلاع رسانی های صورت گرفته توسط انجمن …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برکزار گردید : کارگاه آموزشی آشنایی با کاربرد انواع روش های DOE به منظور بهینه سازی فرمولاسیون در فرآورده های غذایی با نرم افزار Design Expert

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کلاس آموزشی تخصصی و کاربردی آشنایی با ” کاربرد …

ادامه مطلب »

ستاد علمی دومین همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی اعلام کرد : مهلت ارسال مقالات علمی تا تاریخ ۲۵ دی ماه ۹۸ تمدید شد

ستاد علمی دومین همایش علمی پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی دو روزه آشنایی با ” کاربرد انواع روش های DOE(Design of Experiments) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert ” / 19 و ۲۰ دی ماه ۹۸ با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی دو روزه آشنایی با ” کاربرد انواع …

ادامه مطلب »

دوره mba گردشگری گاسترونومی برای اولین بار در تاریخ کشور و بر اساس نیاز امروز صنعت گردشگری و رستوران تهیه گردید.

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با همکاری دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران در راستای برگزاری …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران میزبان برگزاری دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم و اصول علمی …

ادامه مطلب »

سومین رویداد ملی ( ایده بازار خوراک و نوشیدنی) برگزار می‌شود/ آخرین مهلت ارسال طرح‌ها و ایده‌ها پایان آذرماه ۱۳۹۸

معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای اجرایی سازی اولویت‌های …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با همکاری انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران جشنواره علوم و صنایع غذایی ایران و جشنواره دکتر شهاب واعظ زاده همزمان با دومین همایش علمی پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی را برگزار می کند

دوازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ایران – جایزه علمی دکتر حبیب اله هدایت و …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی دو روزه آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی / ۲۱ و ۲۲ آذر ماه ۹۸ با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی دو روزه آشنایی با مفاهیم و اصول …

ادامه مطلب »

کارگاه آموزشی دو روزه کاربرد آنالیز و تفسیر داده های کنترل کیفیت صنایع غذایی با تحلیل مولفه های اصلی (PCA) با تدریس دکتر مجید عرب عامری توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار گردید .

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  کارگاه آموزشی کاربرد آنالیز و تفسیر داده های کنترل …

ادامه مطلب »
Translate »