کارگاه آموزشی دو روزه کاربرد آنالیز و تفسیر داده های کنترل کیفیت صنایع غذایی با تحلیل مولفه های اصلی (PCA) با تدریس دکتر مجید عرب عامری توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار گردید .

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  کارگاه آموزشی کاربرد آنالیز و تفسیر داده های کنترل کیفیت صنایع غذایی با تحلیل مولفه های اصلی (PCA)  را روز پنجشنبه  ۳۰ آبان  و جمعه ۱ آذر با تدریس   دکتر مجید عرب عامری ،کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی  برگزار کرد .

لازم به توضیح است این کارگاه آموزشی حضور فعال و موثر  کارشناسان ،  مسئولین فنی و مدیران تولید از کارخانجات زرین ذرت شاهرود ، اماج  و ابیض شیمی و اساتید دانشگاهی را به همراه داشت.گفتنی است که این دوره آموزشی دارای ۱۰ امتیاز بازآموزی از سازمان غذا و دارو می باشد در پایان گزارش سرفصل های این دوره آموزشی جهت اطلاع علاقه مندان ارائه می گردد  :

  • مفاهیم و اصطلاحات تجزیه و تحلیل عاملى
  • کاربرد تحلیل عاملی در کنترل کیفیت صنایع غذایی
  • مراحل عملی انجام تحلیل عاملی  در نرم افزار در کنترل کیفیت
  • شناسایی مهمترین عوامل موثر در  کیفیت محصولات
  • کار با نرم افزار و انجام مثال های کاربردی

جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

سرویس خبری: اهم اخبار

Translate »