کمپین سلامت غذا با هدف بنیادینِ توسعه سلامت غذایی با همت انجمن علوم و صنایع …
ادامه مطلب »Masonry Layout
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه تخصصی پلیمرهای بسته بندی خوراکی زیست تخریب پذیر با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی مورخ ۲۹ و ۳۰ خرداد ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند
بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت …
ادامه مطلب »برگزاری هفدهمین همایش ملی صادرات ماشینآلات و محصولات صنایع غذایی+فیلم و تصاویر
به گزارش پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران(ایفتاتی آی)، در این همایش، جمعی …
ادامه مطلب »همزمان با نمایشگاه اگروفود ؛ هفدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می گردد
هفدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن علوم و …
ادامه مطلب »اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آشنایی با مبانی ، چالش ها و تکنیک های کاربردی فرمولاسیون محصولات غذایی با رویکرد کاهش قند و نمک و چربی با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند
بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت …
ادامه مطلب »بطری و بستهبندی پت چیست؟
بستهبندی نقش بسیار مهمی در صنعت تولید و عرضه کالا دارد. یکی از رایجترین مواد …
ادامه مطلب »استفاده از سیروپ در تهیه انواع نوشیدنی
سیروپ، نوعی شربت غلیظ است که معمولاً از ترکیب آب و شکر به همراه طعمدهندههای …
ادامه مطلب »انتشار کتابی نوآورانه در صنایع غذایی: ترکیبات فنولی و کاربردهای آن
کتاب “ترکیبات فنولی: طبقهبندی، استخراج، درونپوشانی و کاربرد در صنایع پاستا، نانوایی و قنادی” توسط …
ادامه مطلب »برگزاری جشنواره گُردآفرید توسط دانشگاه علمیکاربردی عالیفرد (سن ایچ)
جشنواره گُردآفرید، در تاریخ ۵ اسفندماه ۱۴۰۳ توسط دانشگاه علمیکاربردی عالیفرد (سن ایچ) در دانشکده …
ادامه مطلب »به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز کارگاه آموزشی جامع فرمولاسیون مواد غذایی – بهبود بافت مواد غذایی با تدریس دکتر کاکویی برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۹ اسفند ماه ۴۰۳ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی …
ادامه مطلب »