انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۲ اسفند ماه میزبان برگزاری کارگاه آموزشی بررسی …
ادامه مطلب »Masonry Layout
فراخوان عضویت در کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان
کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان فراخوان عضویت بر اساس مجوز مورخ خرداد ۱۴۰۰ کمیسیون انجمن …
ادامه مطلب »برگزاری کارگاه آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
🔴اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می …
ادامه مطلب »توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۰ بهمن ماه میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد …
ادامه مطلب »اطلاعیه آموزشی انجمن / کارگاه آموزشی کاربرد آنزیمها در صنایع غذایی با تدریس دکتر کاکویی
🔴اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی شش ابزار ( مرحله ) کلیدی جهت تضمین کیفیت کاربردی در کارخانه های مواد غذایی را برگزار کرد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۲ دی ماه میزبان برگزاری کارگاه آموزشی شش …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی شش ابزار ( مرحله ) کلیدی جهت تضمین کیفیت کاربردی در کارخانه های مواد غذایی را برگزار می نماید.
🔴اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی آشنایی با روشهای شناسایی تقلبات در مواد غذایی را برگزار کرد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۷ آذر میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کارگاه آموزشی …
ادامه مطلب »چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ۱۲و۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ برگزار می شود
بدینوسیله به اطلاع میرساند چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی میکروبیولوژی کاربردی در صنعت غذا را برگزار کرد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۹ آبان میزبان برگزاری کارگاه آموزشی میکروبیولوژی کاربردی …
ادامه مطلب »