بدینوسیله به اطلاع کلیه اساتید، پژوهشگران، دانشجویان و متخصصین محترم می رساند با توجه به …
ادامه مطلب »Masonry Layout
اولین دوره آموزشی انجمن به صورت مجازی / بسته بندی مواد غذایی
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی بسته بندی مواد غذایی رابه صورت پکیج …
ادامه مطلب »افتتاحیه دومین دوره جشنواره ملی سلامت غذا
افتتاحیه دومین دوره جشنواره ملی سلامت غذا با حضور آقای دکتر عزیزی؛ ریاست محترم انجمن …
ادامه مطلب »اطلاعیه
بدین وسیله به اطلاع می رساند با توجه به خطر شیوع ویروس کرونا در کشور …
ادامه مطلب »برگزاری همزمان سه رویداد مهم صنایع غذایی / ۷ اسفند ماه ۹۸
به گزارش روابط عمومی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دوازدهمین جشنواره علوم و …
ادامه مطلب »جلسه هم اندیشی اعضای پنل های تخصصی برگزار شد
جلسه هم اندیشی اعضای پنل های تخصصی ،دومین همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D …
ادامه مطلب »نتایج داوری مقالات اعلام شد
ستاد برگزاری دومین همایش پژوهشهای نوین در حوزهR&D وشرکتهای برتر صنایع غذایی با محوریت روغنها …
ادامه مطلب »آخرین مهلت ارسال مقالات علمی دومین همایش علمی پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی
محقق و پژوهشگر گرامی با سلام ؛پیرو اطلاع رسانی های صورت گرفته توسط انجمن …
ادامه مطلب »به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برکزار گردید : کارگاه آموزشی آشنایی با کاربرد انواع روش های DOE به منظور بهینه سازی فرمولاسیون در فرآورده های غذایی با نرم افزار Design Expert
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کلاس آموزشی تخصصی و کاربردی آشنایی با ” کاربرد …
ادامه مطلب »ستاد علمی دومین همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی اعلام کرد : مهلت ارسال مقالات علمی تا تاریخ ۲۵ دی ماه ۹۸ تمدید شد
ستاد علمی دومین همایش علمی پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر …
ادامه مطلب »