انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون …
ادامه مطلب »دومین کنگره بین المللی وبیست وپنجمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران
دومین کنگره بین المللی وبیست وپنجمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران به همت دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری ،انجمن متخصصین علوم وصنایع غذایی ایران و انجمن شعبه مازندران در تاریخ ۵و ۶ اردیبهشت سال ۹۷ در محل دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری باحضور اساتید دانشگاهها ،مهمانان خارجی شرکت کننده در کنگره ،کارشناسان و برخی از مدیران صنایع …
ادامه مطلب »