Masonry Layout

توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کلاس آموزشی فرمولاسیون مواد غذایی – بهبود عطر و طعم برگزار گردید

انجمن علوم و صنایع غذای ایران در راستای ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات …

ادامه مطلب »

برگزاری کلاس آموزشی آشنایی با ” کاربرد انواع روش های DOE(Design of Experiments) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert ” توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران / ۱۹ و ۲۰ مرداد ۹۶

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کلاس آموزشی تخصصی و کاربردی آشنایی با ” کاربرد …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار گردید : کلاس آموزشی تخصصی مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی – تعیین کانون آلودگی خطوط تولید و فرآیندهای نظافت و ضدعفونی در صنایع غذایی / مورخ ۱۲ و ۱۳ مرداد ۹۶

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کلاس آموزشی تخصصی مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی آشنایی با \” کاربرد انواع روش های DOE ( Design of Experiments ) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert “

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی آشنایی با ” کاربرد انواع روش های …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی تخصصی مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی – تعیین کانون آلودگی خطوط تولید و فرآیندهای نظافت و ضدعفونی در صنایع غذایی / ۱۲ و ۱۳ مرداد ۹۶

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی تخصصی مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی …

ادامه مطلب »

توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار گردید : کلاس آموزشی کاربردی مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی – تعیین کانون آلودگی خطوط تولید و فرآیندهای نظافت و ضدعفونی در صنایع غذایی

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کلاس آموزشی تخصصی مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی تخصصی مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی – تعیین کانون آلودگی خطوط تولید و فرآیندهای نظافت و ضدعفونی در صنایع غذایی / ۱۵ و ۱۶ تیر ۹۶

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی تخصصی مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می گردد : دوره آموزشی تخصصی مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی – تعیین کانون آلودگی خطوط تولید و فرآیندهای نظافت و ضدعفونی در صنایع غذایی / ۱۵ و ۱۶ تیر ۹۶

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی تخصصی مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی …

ادامه مطلب »

قطعنامه یازدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی

همانگونه که مستحضرید و پیرو اطلاع رسانی های صورت گرفته یازدهمین همایش ملی صادرات ماشین …

ادامه مطلب »
Translate »