توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کلاس آموزشی فرمولاسیون مواد غذایی – بهبود عطر و طعم برگزار گردید

انجمن علوم و صنایع غذای ایران در راستای ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید کارخانجات صنایع غذایی ، مسئولین فنی ، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه با مجوز رسمی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی ،آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان ، کارگاه آموزشی فرمولاسیون مواد غذایی – بهبود عطر و طعم برگزار نمود .

دوره آموزشی دو روزه تئوری- عملی فرمولاسیون محصولات غذایی- بهبود عطر و طعم با تدریس مهندس حسن کاکویی دارای مدرک کارشناسی ارشد صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت در محل انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ ۳۰ و ۳۱ شهریور ۹۶ برگزار گردید.

سرفصل های این دوره شامل ارائه ۱- تعاریف، ۲- اشکال عطر و طعم ، ۳- منابع عطر و طعم در غذاها ، ۴- مشخصات عطر و طعم ، ۵- فاکتورهای موثر بر ایجاد و بهبود عطر و طعم ، ۶- ایجاد عطر و طعم ، ۷- عطر و طعم های ایجاد شده توسط واکنش ها ، ۸- عطر و طعم های تولید شده توسط فرآیندها ، ۹- برهم کنش ترکیبات عطر و طعم با ترکیبات اصلی غذا، ۱۰- تولید عطر و طعم توسط بیوتکنولوژی ، ۱۱- تثبیت عطر و طعم محصولا غذایی ، ۱۲- عطر و طعم محصولات غذایی مختلف می باشد .

شایان ذکر است این دوره با رویکرد کاملا جدید در بهبود عطر و طعم و کاربردی در صنعت های مختلف غذایی با انجام پروژه های متعدد برگزار گردید و با حضور کارشناسان و متخصصان از کارخانجات پگاه فارس ، پگاه لرستان ، نام نیک – کیک آشنا ، فرآورده های گوشتی ارم ، دانش آریا ، گل ذرت سازان ، پامین ، پادنا آسیا و بازرگانی آکام همراه بود.

Translate »