Recent Posts

سخنرانی مهندس احمد فتح الهی با عنوان ” کارآفرینی در صنعت غذا ” در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

مهندس احمد فتح الهی نایب ریس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و رئیس هیات مدیره شرکت سبزی ایران روز شنبه مورخه ٢۴ آذر ماه ٩٧ به مناسبت هفته پژوهش  در جمع اساتید و دانشجویان علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان با عنوان ” کارآفرینی در صنعت غذا ” سخنرانی  نمودند.  

ادامه مطلب »

کارگاه آموزشی عملی ارزیابی حسی پیشرفته مواد غذایی (آزمون های توصیفی ) توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با تدریس دکتر حسن کاکویی برگزار شد

کارگاه آموزشی ارزیابی حسی پیشرفته مواد غذایی (آزمون های توصیفی ) روز  پنجشنبه ( ۲۲/۰۹/۹۷ )  با تدریس دکتر حسن کاکویی در سطح عملی  برگزار گردید . این کارگاه آموزشی حضور فعال و موثر مدیران و کارشناسان تولید ، کنترل کیفی و مسئول فنی از کارخانجات ویتانا ، شکلی ، دوشه آمل ( هراز ) ، شونیز صنایع آرد ورامین …

ادامه مطلب »

برنامه های آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران (پاییز و زمستان ۱۳۹۷)

سایر برنامه های آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران شایان ذکر است زمان برگزاری متعاقبا اعلام خواهد شد دوره آموزشی بهبود رنگ در محصولات غذایی دوره های کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی دوره کاربردی افزودنی های غذایی آشنایی با روش های شناسایی تقلبات در مواد غذایی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی طعم دهنده های خوراکی آشنایی …

ادامه مطلب »
Translate »