Recent Posts

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ ۹ و ۱۰ آذر ماه ۹۶ برگزار کننده کارگاه آموزشی ” کاربرد نرم افزار اکسل در کنترل کیفی و مهندسی صنایع غذایی ” خواهد بود

نظر به اهمیت آشنایی و آموزش مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها با نرم افزارهای کاربردی صنایع غذایی من جمله نرم افزار اکسل انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی \” کاربرد نرم افزار Minitab در صنایع غذایی\” را برگزار می نماید

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی ” کاربرد نرم افزار Minitab در صنایع غذایی” را با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی دارای مدرک کارشناسی ارشد صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی از دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در تاریخ ۲۷ و ۲۸ مهرماه ۹۶ برگزار می نماید. …

ادامه مطلب »

توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کلاس آموزشی فرمولاسیون مواد غذایی – بهبود عطر و طعم برگزار گردید

انجمن علوم و صنایع غذای ایران در راستای ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید کارخانجات صنایع غذایی ، مسئولین فنی ، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه با مجوز رسمی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی ،آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان ، کارگاه آموزشی فرمولاسیون مواد …

ادامه مطلب »
Translate »