Recent Posts

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی آشنایی با روشهای شناسایی تقلبات در مواد غذایی را برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۷ آذر میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کارگاه آموزشی آشنایی با روشهای شناسایی تقلبات در مواد غذایی با تدریس  آقای دکتر نادر کریمیان خسرو شاهی ( کارشناس سازمان غذا ودارو- وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور ۱۵  نفر از کارشناسان و متخصصان …

ادامه مطلب »

چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ۱۲و۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ برگزار می شود

بدینوسیله به اطلاع میرساند چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ۱۲و۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران و با همت دانشگاهها ، شرکت ها ، موسسات و مراکز علمی و تحقیقاتی در محل سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی میکروبیولوژی کاربردی در صنعت غذا را برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۹ آبان میزبان برگزاری کارگاه آموزشی میکروبیولوژی کاربردی در صنعت غذا با تدریس  آقای دکترشهریار دبیریان (کارشناس سازمان ملی استاندارد ، عضو هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و انجمن مدیریت کیفیت ایران ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور ۱۸ نفر از کارشناسان و متخصصان از …

ادامه مطلب »
Translate »