انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی میکروبیولوژی کاربردی در صنعت غذا را برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۹ آبان میزبان برگزاری کارگاه آموزشی میکروبیولوژی کاربردی در صنعت غذا با تدریس  آقای دکترشهریار دبیریان (کارشناس سازمان ملی استاندارد ، عضو هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و انجمن مدیریت کیفیت ایران ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور ۱۸ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی فرآورده های گوشتی کاله آمل ، پگاه تبریز ، کشت و صنعت زرند ، آماده لذیذ ، لبنیات پاک ، روژین تاک و  اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی همچنین فردا نیز با تعامل حاضرین ادامه خواهد داشت .

گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

  • مقدمه ای بر علم میکرو بیولوژی
  • بررسی بیماریهای میکروبی قابل انتقال از غذا
  • تعریف مخاطرات میکروبی در استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰
  • عوامل مهم در رشد میکروبها در غذا
  • مروری بر استانداردهای میکروبی در صنعت غذا (شیر و فراورده ها، گوشت و فراورده ها ، فراورده های قنادی ،کمپوت وکنسرو و…..)
  • شناسایی میکروبها در محیط کشت
  • مروری بر نقش میکرو ارگانیسمهای مفید در صنعت غذا
  • تعریف پرو بیوتیکها، پری بیوتیکها، سین بیوتیکها و پست بیوتیکها
  • cip و اهمیت آن در کاهش بار میکروبی
  • روشهای رایج نگهداری مواد غذایی

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

Translate »