Recent Posts

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی دو روزه آشنایی با معتبرسازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیزهای شیمیایی و میکروبی مواد غذایی و آرایشی و بهد اشتی / ۲۴ و ۲۵ آبانماه ۹۷

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی دو روزه آشنایی با معتبرسازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیزهای شیمیایی و میکروبی مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی   را در تاریخ ۲۴ و ۲۵ آبان ماه ۹۷ از ساعت ۹ صبح الی ۴ بعد از ظهر با تدریس آقای مهندس نادر کریمیان خسروشاهی دارای مدرک کارشناسی ارشد صنایع …

ادامه مطلب »

مشاور فائو در ایران مطرح کرد : راهکارهایی برای افزایش بهره وری مواد غذایی در ایران /گزارش تصویری

  با اجتناب از دورریز غذا، تولید بیشتر با استفاده از منابع و امکانات کمتر، انتخاب رژیم غذایی سالم و پایدار، احساس مسئولیت نسبت به دیگران، به فکر صفر کردن گرسنگی در جوامع انسانی باشیم در مراسمی که به پاسداشت روز جهانی غذا به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در محل انستیتو و مرکز تحقیقات غذایی ایران برگزار …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی دو روزه آشنایی با ” کاربرد انواع روش های DOE(Design of Experiments) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert “

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی دو روزه آشنایی با ” کاربرد انواع روش های DOE(Design of Experiments) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert ” را در تاریخ ۳ و ۴ آبان ماه ۹۷ از ساعت ۹ صبح الی ۴ بعد از ظهر با تدریس …

ادامه مطلب »
Translate »