انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی دو روزه آشنایی با معتبرسازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیزهای شیمیایی و میکروبی مواد غذایی و آرایشی و بهد اشتی / ۲۴ و ۲۵ آبانماه ۹۷
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی دو روزه آشنایی با معتبرسازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیزهای شیمیایی و میکروبی مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی را در تاریخ ۲۴ و ۲۵ آبان ماه ۹۷ از ساعت ۹ صبح الی ۴ بعد از ظهر با تدریس آقای مهندس نادر کریمیان خسروشاهی دارای مدرک کارشناسی ارشد صنایع …
ادامه مطلب »