Recent Posts

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی روشهای روتین و نوین تثبیت و آزاد سازی عطر، طعم محصولات غذایی با تدریس دکتر کاکویی را برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۲  آذر  ماه ۴۰۳ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی روشهای روتین و نوین تثبیت و آزاد سازی عطر، طعم محصولات غذایی  با تدریس آقای دکتر حسن کاکویی (دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه کاربردی آموزش روشهای روتین و نوین تثبیت و آزاد سازی عطر، طعم محصولات غذایی با تدریس دکتر کاکویی برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری(Shelf Life) با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی است

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۷  آبان  ماه ۴۰۳ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی دو روزه آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری((Shelf Life   با تدریس آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی (کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی بوده است …

ادامه مطلب »
Translate »