انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی روشهای روتین و نوین تثبیت و آزاد سازی عطر، طعم محصولات غذایی با تدریس دکتر کاکویی را برگزار کرد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۲ آذر ماه ۴۰۳ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی روشهای روتین و نوین تثبیت و آزاد سازی عطر، طعم محصولات غذایی با تدریس آقای دکتر حسن کاکویی (دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) …
ادامه مطلب »