Recent Posts

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی کارگاه آموزشی و کاربردی راه های شناسایی ، کنترل و حذف عوامل فساد میکروبی مواد غذایی با تدریس دکتر حسن کاکویی برخط برگزار گردید

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز ۱۷ شهریور ماه  ۱۴۰۱ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی و کاربردی راه های شناسایی ، کنترل وحذف عوامل فساد میکروبی مواد غذایی با تدریس دکتر کاکویی به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور بیش از ۴۰ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی فرآورده های گوشتی کاله آمل …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی /انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی و کاربردی راه های شناسایی ، کنترل وحذف عوامل فساد میکروبی مواد غذایی را برگزار می کند

اطلاعیه دوره آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی ارزیابی خطرات میکروبی ، آلاینده ها و افزودنیهای مواد غذایی با روش MonteCarlo را برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، میزبان برگزاری کارگاه آموزشی ارزیابی خطرات میکروبی ، آلاینده ها و افزودنیهای مواد غذایی با روش  Monte Carlo  با تدریس آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی  به صورت آنلاین و مجازی مورخ ۲۷ و ۲۸  مرداد  ۱۴۰۱ “ در اسکای روم با حضور ۳۶ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات میهن ، گروه …

ادامه مطلب »
Translate »