Recent Posts

اطلاعیه آموزشی /انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا ودارو در طعم دهنده های خوراکی را ۱۱ و ۱۲ مرداد ماه برگزار می کند

🔵🔴 اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با نمایشگاه اگروفود، شانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی را برگزار کرد + عکس از همایش

شانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  و با همکاری سازمان توسعه تجارت ایران  و شرکت پالار سامانه  همزمان با نمایشگاه ایران اگروفود  روز دوشنبه ۲۱ خرداد در فقدان یکی از بزرگان صنعت غذای کشور ، پدر گلاب ایران حاج آقا مجید راهب برگزار شد. گفتنی است این همایش …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه کاربردی هیدرو کلوئیدها و صمغ ها در صنایع غذایی با تدریس دکتر حسن کاکویی برگزار می کند

اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و …

ادامه مطلب »
Translate »