TimeLine Layout

اسفند, ۱۴۰۳

  • ۲۷ اسفند

    بطری و بسته‌بندی پت چیست؟

    بسته‌بندی نقش بسیار مهمی در صنعت تولید و عرضه کالا دارد. یکی از رایج‌ترین مواد مورد استفاده در صنعت بسته‌بندی، پلی‌اتیلن‌ترفتالات یا همان پت (PET) است که به دلیل ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود، کاربرد گسترده‌ای در تولید بطری‌ها، ظروف و بسته‌بندی‌های مختلف دارد. در این مقاله، به بررسی بطری‌های پت، ویژگی‌ها، مزایا، کاربردها و دلایل محبوبیت آن‌ها به‌ویژه در صنعت آبمیوه …

    ادامه مطلب »
  • ۲۵ اسفند

    استفاده از سیروپ در تهیه انواع نوشیدنی

    سیروپ، نوعی شربت غلیظ است که معمولاً از ترکیب آب و شکر به همراه طعم‌دهنده‌های مختلف تهیه می‌شود. این ماده به دلیل طعم‌دهی و ایجاد بافت غنی در نوشیدنی‌ها، یکی از اجزای اصلی در صنعت نوشیدنی و کافه‌ها به شمار می‌رود. سیروپ‌ها به دلیل تنوع طعم و آسانی در استفاده، به یکی از مواد پرطرف‌دار برای تهیه نوشیدنی‌های سردوگرم تبدیل …

    ادامه مطلب »
  • ۱۹ اسفند

    انتشار کتابی نوآورانه در صنایع غذایی: ترکیبات فنولی و کاربردهای آن

    کتاب “ترکیبات فنولی: طبقه‌بندی، استخراج، درون‌پوشانی و کاربرد در صنایع پاستا، نانوایی و قنادی” توسط مرکز نشر آثار علمی دانشگاه تربیت مدرس منتشر شد. بنابرگزارش روابط عمومی گروه صنعتی زر، این اثر با همکاری **دانشگاه تربیت مدرس** و **گروه تحقیق و توسعه زرماکارون** تألیف شده و به بررسی نقش ترکیبات فنولی در ارتقای سلامت و بهبود کیفیت مواد غذایی می‌پردازد. …

    ادامه مطلب »
  • ۱۲ اسفند

    برگزاری جشنواره گُردآفرید توسط دانشگاه علمی‌کاربردی عالیفرد (سن ایچ)

    جشنواره گُردآفرید، در تاریخ ۵ اسفند‌ماه ۱۴۰۳ توسط دانشگاه علمی‌کاربردی عالیفرد (سن ایچ) در دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران برگزار شد. این جشنواره با حمایت مالی و معنوی گروه صنعتی سن ایچ در دو بخش شاهنامه‌خوانی و نقاشی باهدف ترویج فرهنگ و هنر ایرانی به‌ویژه در میان جوانان و نوجوانان، طراحی و اجرا شد. در این رویداد که با حضور …

    ادامه مطلب »
  • ۹ اسفند

    به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز کارگاه آموزشی جامع فرمولاسیون مواد غذایی – بهبود بافت مواد غذایی با تدریس دکتر کاکویی برگزار شد

    انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۹  اسفند  ماه ۴۰۳ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی جامع فرمولاسیون مواد غذایی – بهبود بافت مواد غذایی با تدریس آقای دکتر حسن کاکویی ( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) برای نخستین …

    ادامه مطلب »

بهمن, ۱۴۰۳

دی, ۱۴۰۳

Translate »