دکتر محمد حسین عزیزی رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و از چهره های خوشنام علمی و دانشگاهی صنعت غذا برای حضور در مجلس شورای اسلامی از حوزه کرج کاندید شد. پس از اعلام تایید صلاحیت شدگان انتخابات دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی، دکتر محمد حسین عزیزی چهره شاخص و سرشناس علمی صنایع غذایی کشور برای حضور در انتخابات …
ادامه مطلب »TimeLine Layout
اسفند, ۱۴۰۲
بهمن, ۱۴۰۲
-
۱۵ بهمن
چهارمین جشنواره ملی سلامت غذا به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار شد
جشنواره ملی سلامت غذا با حضور مسئولین، تولیدکنندگان و کار آفرینان ، اساتید دانشگاهی ، دانشجویان و اصحاب رسانه توسط انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران به همت شرکت مشاهیر آریا با همکاری ارگان ها و نهاد ها و سازمان های دولتی و خصوصی ، دانشگاهها و کارخانجات صنایع غذایی کشور برگزار شد. گفتنی است تقدیر از شرکت های …
ادامه مطلب » -
۱۲ بهمن
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی ” کاربرد نانو تکنولوژی در فرمولاسیون مواد غذایی ” را برگزار کرد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۲ بهمن میزبان برگزاری کارگاه آموزشی ” کاربرد نانو تکنولوژی در فرمولاسیون مواد غذایی “ با تدریس آقای دکتر مجید عرب عامری( کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی زرین غزال(دایتی) …
ادامه مطلب » -
۷ بهمن
چهارمین جشنواره ملی سلامت غذا نهم بهمن در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود
چهارمین جشنواره ملی سلامت غذا روز دوشنبه نهم بهمن ماه توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به همت شرکت مشاهیر آریا و با همکاری ارگان ها و نهاد ها و سازمان های دولتی و خصوصی و دانشگاهها و کارخانجات صنایع غذایی کشور در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد. کمپین سلامت غذا با هدف بنیادین، توسعه …
ادامه مطلب »
دی, ۱۴۰۲
-
۲۳ دی
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربرد نانو تکنولوژی در فرمولاسیون مواد غذایی را بهمن ماه با تدریس دکتر عرب عامری برگزار می کند
اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری …
ادامه مطلب » -
۱۴ دی
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی ” ارزیابی خطرات میکروبی، آلاینده ها و افزودنیهای مواد غذایی با روش Monte Carlo ” برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۴ دی میزبان برگزاری کارگاه آموزشی “ ارزیابی خطرات میکروبی، آلاینده ها و افزودنیهای مواد غذایی با روش Monte Carlo “ با تدریس آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی ( کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور کارشناسان و …
ادامه مطلب »
آذر, ۱۴۰۲
-
۲۹ آذر
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی ارزیابی خطرات میکروبی، آلاینده ها و افزودنیهای مواد غذایی با روش Monte Carlo را با تدریس دکتر کریمیان مورخ ۱۴و۱۵ دیماه برگزار می کند
🔵🔴 اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات …
ادامه مطلب »
آبان, ۱۴۰۲
-
۱۸ آبان
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ( کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی با مبانی ، انواع رنگهای خوراکی مواد غذایی و روشهای بهبود و تثبیت آن ) با تدریس دکتر حسن کاکویی برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۸ آبان میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی با مبانی ، انواع رنگهای خوراکی مواد غذایی و روشهای بهبود وتثبیت آن با تدریس دکتر حسن کاکویی، دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به …
ادامه مطلب » -
۱۴ آبان
اولین کنگره ملی ایمنی غذا و دارو برگزار شد
اولین کنگره ملی ایمنی غذا و دارو توسط دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی و دانشگاه ارومیه به مدت دو روز در تاریخهای ۲۶ و ۲۷ مهر ماه سال ۱۴۰۲ در دانشگاه ارومیه برگزار گردید. این کنگره به عنوان اولین رویداد علمی با مشارکت مستقیم دو دانشگاه زیر مجموعه وزارت بهداشت و وزارت علوم در کل …
ادامه مطلب » -
۲ آبان
اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران/کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی با مبانی ، انواع رنگهای خوراکی مواد غذایی و روشهای بهبود وتثبیت آن با تدریس دکتر حسن کاکویی
به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به …
ادامه مطلب »