بدینوسیله به اطلاع میرساند چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ۱۲و۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران و با همت دانشگاهها ، شرکت ها ، موسسات و مراکز علمی و تحقیقاتی در محل سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران …
ادامه مطلب »TimeLine Layout
آبان, ۱۴۰۱
-
۱۹ آبان
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی میکروبیولوژی کاربردی در صنعت غذا را برگزار کرد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۹ آبان میزبان برگزاری کارگاه آموزشی میکروبیولوژی کاربردی در صنعت غذا با تدریس آقای دکترشهریار دبیریان (کارشناس سازمان ملی استاندارد ، عضو هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و انجمن مدیریت کیفیت ایران ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور ۱۸ نفر از کارشناسان و متخصصان از …
ادامه مطلب »
مهر, ۱۴۰۱
-
۲۶ مهر
اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران / کارگاه آموزشی میکروبیولوژی کاربردی در صنعت غذا مورخ ۱۹ و ۲۰ آبان ۱۴۰۱
اطلاعیه کارگاه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و …
ادامه مطلب » -
۲۱ مهر
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی کارگاه آموزشی کاربرد نانوتکنولوژی در فرمولاسیون محصولات غذایی با تدریس دکتر مجید عرب عامری به صورت برخط در اسکای روم برگزار گردید
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز ۲۱ مهر ماه ۱۴۰۱ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد نانوتکنولوژی در فرمولاسیون محصولات غذایی با تدریس دکتر عرب عامری به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور ۴۰ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی فرآورده های گوشتی کاله آمل ، هلدینگ اتکا ، کشت و صنعت زرند …
ادامه مطلب »
شهریور, ۱۴۰۱
-
۲۹ شهریور
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربرد نانوتکنولوژی در فرمولاسیون محصولات غذایی با تدریس دکتر عرب عامری را برگزار می کند
🔴🔴 اطلاعیه کارگاه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات …
ادامه مطلب » -
۱۷ شهریور
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی کارگاه آموزشی و کاربردی راه های شناسایی ، کنترل و حذف عوامل فساد میکروبی مواد غذایی با تدریس دکتر حسن کاکویی برخط برگزار گردید
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز ۱۷ شهریور ماه ۱۴۰۱ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی و کاربردی راه های شناسایی ، کنترل وحذف عوامل فساد میکروبی مواد غذایی با تدریس دکتر کاکویی به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور بیش از ۴۰ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی فرآورده های گوشتی کاله آمل …
ادامه مطلب » -
۵ شهریور
اطلاعیه آموزشی /انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی و کاربردی راه های شناسایی ، کنترل وحذف عوامل فساد میکروبی مواد غذایی را برگزار می کند
اطلاعیه دوره آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و …
ادامه مطلب »
مرداد, ۱۴۰۱
-
۲۹ مرداد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی ارزیابی خطرات میکروبی ، آلاینده ها و افزودنیهای مواد غذایی با روش MonteCarlo را برگزار کرد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، میزبان برگزاری کارگاه آموزشی ارزیابی خطرات میکروبی ، آلاینده ها و افزودنیهای مواد غذایی با روش Monte Carlo با تدریس آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی به صورت آنلاین و مجازی مورخ ۲۷ و ۲۸ مرداد ۱۴۰۱ “ در اسکای روم با حضور ۳۶ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات میهن ، گروه …
ادامه مطلب » -
۱۸ مرداد
ثبت نام بدون کنکور کارشناسی ارشد و دکتری در پردیس بین الملل ارس دانشگاه تهران
پردیس بین الملل ارس دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری بدون کنکور ثبت نام می کند در این گزارش ویژگی های این دوره آموزشی برگزاری کلاس ها در روزهای آخر هفته ، تحصیل در پردیس رسمی دانشگاه تهران ، تپریس توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران ، امکان تردد به ارس بصورت هوایی – ریلی و زمینی با …
ادامه مطلب » -
۹ مرداد
اطلاعیه آموزشی / انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی ارزیابی خطرات میکروبی ، آلاینده ها و افزودنیهای مواد غذایی با روش MonteCarlo را برگزار می کند
به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به …
ادامه مطلب »