روز پنجشنبه مورخ ۱۳/۱۰/۹۷ کارگاه آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان …
ادامه مطلب »Masonry Layout
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی / ۱۳ دیماه ۹۷
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دوره آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین …
ادامه مطلب »سخنرانی مهندس احمد فتح الهی با عنوان ” کارآفرینی در صنعت غذا ” در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
مهندس احمد فتح الهی نایب ریس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و رئیس هیات …
ادامه مطلب »کارگاه آموزشی عملی ارزیابی حسی پیشرفته مواد غذایی (آزمون های توصیفی ) توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با تدریس دکتر حسن کاکویی برگزار شد
کارگاه آموزشی ارزیابی حسی پیشرفته مواد غذایی (آزمون های توصیفی ) روز پنجشنبه ( ۲۲/۰۹/۹۷ …
ادامه مطلب »برنامه های آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران (پاییز و زمستان ۱۳۹۷)
سایر برنامه های آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران شایان ذکر است زمان برگزاری …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : کارگاه ارزیابی حسی پیشرفته مواد غذایی (آزمون های توصیفی )
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در نظر دارد جهت ارتقای سطح فنی و بروز …
ادامه مطلب »برگزاری میز گرد صادراتی با حضور آقای مهندس مودودی سرپرست سازمان توسعه تجارت ایران توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران میز گرد صادراتی در روز سه شنبه ۲۹/۸/۹۷ ساعت …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران جلسه ای با حضور جناب آقای مهندس مودودی ، سرپرست سازمان توسعه و تجارت و معاون توسعه صادرات و کالای سازمان توسعه و تجارت برگزار می نماید .
به اطلاع می رساند جلسه ای به همت انجمن علوم و صنایع غذایی پیرامون بحث …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با معتبرسازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیزهای شیمیایی و میکروبی مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی با تدریس مهندس کریمیان خسروشاهی
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، روز پنجشنبه مورخ ۹۷/۰۸/۲۴کارگاه آموزشی آشنایی با معتبرسازی …
ادامه مطلب »برگزاری یازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و همزمان دهمین جشنواره R&Dهای برتر صنعت غذا ( جایزه دکتر شهاب واعظ زاده ) و همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
یازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و همزمان دهمین جشنواره R&Dهای …
ادامه مطلب »