انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : کلاس آموزشی تخصصی و کاربردی مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی – تعیین کانون آلودگی خطوط تولید و فرآیندهای نظافت و ضدعفونی در صنایع غذایی
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی تخصصی کاربردی مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی – تعیین کانون آلودگی خطوط تولید و فرآیندهای نظافت و ضدعفونی در صنایع غذایی را در تاریخ ۷ و ۸ بهمن ۹۵ از ساعت ۹ صبح الی ۴ بعد از ظهر برگزار می نماید ، مدرس دوره مهندس حسن کاکویی دارای مدرک کارشناسی ارشد …
ادامه مطلب »