انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون …
ادامه مطلب »استفاده از سیروپ در تهیه انواع نوشیدنی
سیروپ، نوعی شربت غلیظ است که معمولاً از ترکیب آب و شکر به همراه طعمدهندههای مختلف تهیه میشود. این ماده به دلیل طعمدهی و ایجاد بافت غنی در نوشیدنیها، یکی از اجزای اصلی در صنعت نوشیدنی و کافهها به شمار میرود. سیروپها به دلیل تنوع طعم و آسانی در استفاده، به یکی از مواد پرطرفدار برای تهیه نوشیدنیهای سردوگرم تبدیل …
ادامه مطلب »