انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری(Shelf Life) با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی است
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۷ آبان ماه ۴۰۳ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی دو روزه آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری((Shelf Life با تدریس آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی (کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی بوده است …
ادامه مطلب »