Recent Posts

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی ” کاربرد نانو تکنولوژی در فرمولاسیون مواد غذایی ” را برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۲ بهمن  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی ” کاربرد نانو تکنولوژی در فرمولاسیون مواد غذایی “      با تدریس  آقای دکتر مجید عرب عامری( کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی زرین غزال(دایتی) …

ادامه مطلب »

چهارمین جشنواره ملی سلامت غذا نهم بهمن در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود

چهارمین جشنواره ملی سلامت غذا روز دوشنبه نهم بهمن ماه توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به همت شرکت مشاهیر آریا و با همکاری ارگان ها و نهاد ها و سازمان های دولتی و خصوصی و دانشگاهها و کارخانجات صنایع غذایی کشور در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد. کمپین سلامت غذا با هدف بنیادین، توسعه …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربرد نانو تکنولوژی در فرمولاسیون مواد غذایی را بهمن ماه با تدریس دکتر عرب عامری برگزار می کند

 اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری …

ادامه مطلب »
Translate »