انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ۲۵ و ۲۶ مرداد ماه میزبان برگزاری کارگاه آموزشی و کاربردی راه های شناسایی ، کنترل وحذف عوامل فساد میکروبی مواد غذایی با تدریس دکتر کاکویی میباشد
🔴اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( …
ادامه مطلب »