انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون …
ادامه مطلب »کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی – اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و با تدریس دکتر حسن کاکویی برگزار گردید
کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) امروز پنجشنبه ( ۹۸/۰۵/۱۰) با تدریس دکتر حسن کاکویی به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار گردید ، شایان ذکر است این کارگاه آموزشی فردا ( جمعه ۹۸/۰۵/۱۱) نیز ادامه خواهد داشت .گفتنی است از اهداف این کارگاه کاربردی انجام پروژه های عملی ارزیابی …
ادامه مطلب »