Recent Posts

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۲ اسفند ماه  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی با تدریس  آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی (کارشناس سازمان غذا ودارو- وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی )  به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور بیش از ۴۰   نفر …

ادامه مطلب »

فراخوان عضویت در کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان

کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان فراخوان عضویت بر اساس مجوز مورخ خرداد ۱۴۰۰ کمیسیون انجمن های علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور مقرر گردید به مدت دو سال کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان زیر نظر انجمن صنایع غذایی ایران فعالیت نموده و پس از عضوگیری، فعالیت و ارزیابی مجدد، مجوز تاسیس انجمن فرآوری و بازاریابی آبزیان ایران اعطاء گردد. …

ادامه مطلب »

برگزاری کارگاه آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

🔴اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی  ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( …

ادامه مطلب »
Translate »