Recent Posts

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آمار تحلیلی در کنترل کیفیت محصولات غذایی با تدریس دکتر عرب عامری است

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۹  مهر ماه  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی دو روزه کاربرد آمار تحلیلی در کنترل کیفیت محصولات غذایی  با تدریس دکتر عرب عامری (  کارشناس سازمان غذا و دارو) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی بوده است . گفتنی است این کارگاه  حضور بیش از ۱۵  نفر از کارشناسان …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدیریت کنترل و کاهش ضایعات در صنایع غذایی با تدریس دکتر دبیریان برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۵  مهر ماه  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت کنترل و کاهش ضایعات در صنایع غذایی با تدریس آقای دکتر شهریار دبیریان ( دکتری تخصصی کنترل و بهداشت مواد غذایی ،  کارشناس سازمان ملی استاندارد ، عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران مهر ماه کارگاه آموزشی دو روزه کاربرد آمار تحلیلی در کنترل کیفیت محصولات غذایی با تدریس دکتر عرب عامری برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام …

ادامه مطلب »
Translate »