انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آمار تحلیلی در کنترل کیفیت محصولات غذایی با تدریس دکتر عرب عامری است
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۹ مهر ماه میزبان برگزاری کارگاه آموزشی دو روزه کاربرد آمار تحلیلی در کنترل کیفیت محصولات غذایی با تدریس دکتر عرب عامری ( کارشناس سازمان غذا و دارو) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی بوده است . گفتنی است این کارگاه حضور بیش از ۱۵ نفر از کارشناسان …
ادامه مطلب »