انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون …
ادامه مطلب »معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان ؛ سمینار مجازی سبک زندگی در ارتباط با غذا و کرونا (COVID-19)را برگزار می کند
معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار می کند موضوع :سبک زندگی در ارتباط با غذا و کرونا (COVID-19) استاد فرهیخته :دکتر محمد شاهدیعضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهانو مشاور پژوهشی فرهنگستان علوم زمان : چهارشنبه ۲۶ آذر ماه ۱۳۹۹ ساعت برگزاری: ۱۱ الی ۱۲ لینک ورود :Lms.asnrukh.ac.ir/rw1 گفتنی است حضور در این سمینار مجازی …
ادامه مطلب »