Recent Posts

اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران / کارگاه آموزشی تخمیر حالت جامد مورخ ۱۸ خرداد با تدریس خانم دکتر زهره حمیدی

🔴اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی  ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( …

ادامه مطلب »

چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت برگزار شد

سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران   روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۱۲ و۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ میزبان برگزاری چهارمین کنگره بین المللی و بیست نهمین کنگره ملی علوم و  صنایع غذایی ایران با حضور پژوهشگران ، دانشگاهیان ، صاحب نظران ، صنعتگران ، تولیدکنندگان  و اصحاب رسانه بود گفتنی است بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی که هر ساله به همت انجمن …

ادامه مطلب »

تقویم آموزشی تخصصی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران – سال ۱۴۰۲

جهت دریافت فایل تقویم آموزشی تخصصی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران – سال  ۱۴۰۲ کلیک کنید .   تقویم آموزشی تخصصی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران سال ۱۴۰۲ ردیف نام دوره ساعت مدرس هزینه (ریال ) تاریخ مهلت ثبت نام ۱ کارگاه آموزشی مقاله نویسی ISI ۱۳-۹ دکتر محسن برزگر ۳/۷۰۰/۰۰۰ ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت ۲۳  اردیبهشت ۲ …

ادامه مطلب »
Translate »