Recent Posts

انجمن علوم و صنایع غذایی برگزار کرد : کارگاه آموزشی برخط و مجازی “ آشنایی با مبانی علمی و اجرائی غذاهای عملگرا و غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی “

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز  9  دی ماه  ۱۴۰۰ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با مبانی علمی و اجرائی غذاهای عملگرا و غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی با تدریس دکتر نادر کریمیان خسروشاهی  به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی مزمز ، میهن ، کاله ، …

ادامه مطلب »

کارگاه آموزشی” آشنایی با مبانی علمی و اجرائی غذاهای عملگرا و غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی ” توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران آنلاین برگزار می شود

اطلاعیه کارگاه آموزشی برخط و مجازی انجمن علوم و صنایع غذایی ایرانبه اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D) کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی …

ادامه مطلب »

معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار می کند : شبکه آزمایشگاهی و تحقیق و توسعه در صنایع غذایی

معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان سخنرانی دکتر یحیی مقصودلو ( رئیس مجتمع آموزشی پژوهشی و فناوری صنایع غذایی ) با موضوع ” شبکه آزمایشگاهی و تحقیق و توسعه در صنایع غذایی ” را روز چهارشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۰ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ به صورت مجازی برگزار می کند . لینک ورود به نرم …

ادامه مطلب »
Translate »